Tarjoamme yhteisön, jossa kaikkien osaamiseen voi luottaa

Olemme paikka huippuosaajille. Haluaisimme, että sinulla on jo useiden vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä ketterillä menetelmillä. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin konsultteja, jotka pystyvät tekemään koodia suuremman vaikutuksen asiakkaallamme toimiessaan ja ovat innokkaita ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa.

Yhteisömme arvot ovat kunnioitus, ylpeys ja uteliaisuus

  • kunnioitamme toisiamme ja asiakkaitamme
  • teemme työtä laadulla, josta voimme olla ylpeitä
  • olemme uteliaita oppimaan uutta.

Asiakkaillemme tehtävän konsultoinnin ja ohjelmistokehityksen lisäksi Prime Islandin emoyhtiö Kivassa on mahdollisuus päästä tekemään tuotekehitystä, jossa korostuvat erilaiset markkinoinnin ja koneoppimisen teknologiat. 

Prime Island syntyi kuudesta periaatteesta
Ihmisten kunnioittaminen

Kunnioitamme kollegoitamme, asiakkaitamme ja työtämme. Haluamme kohdata ihmiset ihmisinä ja kunnioittaa toisiamme. Liittyi se sitten työelämään, projektin vaihtoon tai halukkuuteen kehittyä ihmisenä ja ammattilaisena.

Turvallinen työsuhde ja räätälöidyt edut

Emoyhtiö Kiva on kannattava ja vakavarainen työnantaja. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ilman yrittäjyyden riskejä. Etumme rohkaisevat pitämään huolta itsestä ja lähimmäisistä. Tavoitteena on löytää kullekin soveltuva symbioosi työn ja vapaa-ajan välille.

Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja provisiomalli

Aggressiivinen provisiopalkkaus ei luo turvaa vakaalle tulolle eivätkä kaikki konsultit ole kiinnostuneita toimimaan freelancereina. Haluamme maksaa reilun korvauksen, johon kuuluu myös kunnon pohjapalkka. Ilman osakkuusmallien mukana tulevaa epäselvyyttä.

Jaettu johtajuus ja yhteisöohjautuvuus

Be smart, we trust you

Meillä johtajuus pohjautuu yhteisöohjautuvuuteen ja työntekijöiden kunnioitukseen. Päätöksentekoa ja tulevaisuuden suunnittelua ohjaavat yksilön näkökulman lisäksi tiimi, asiakas ja yhteisö.

Joustavat työolosuhteet

Työtä tehdään asiakkaan ja tiimin sopimuksen mukaisesti ilman virallista kellokorttia tai pakotettua työntekopaikkaa. Tyytyväiset työntekijät varmistavat tyytyväiset asiakkaat. Työvälineet saat valita itse.

Mielenkiintoiset projektit ja vaihtelevat toimeksiannot

Emoyhtiö Kiva on hybriditalo, jossa yhdistyvät tuotetalon ja konsultoinnin parhaat puolet. Meillä työntekijä pääsee valitsemaan itselleen sopivan toimeksiannon ehdotettujen joukosta. Ymmärrämme myös ihmisten halun vaihtaa toimeksiantoja; vaihtaakseen projektia ei tarvitse vaihtaa työnantajaa.

Palkkamallimme
Reilu ja läpinäkyvä palkkamallimme koostuu peruspalkasta ja omiin laskutettaviin tunteihin perustuvasta provisio-osuudesta. 
Kokeneimpien ohjelmistokehittäjien peruspalkka on 5000 €/kk. Omaan laskutukseen perustuva provisio-osuus on ensimmäisen työvuoden ajan 13 %, toisen työvuoden 14 % ja kolmannen työvuoden alusta 15 %.
Rahapalkan lisäksi tarjoamme laajat edut, jotka kohdistetaan erityisesti työntekijän terveyden, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan tukemiseen. Luvassa on myös yhteistä tekemistä yhteisöohjautuvasti järjestäen ‒ virkistysreissuja ja illanviettoja unohtamatta. Tekemistä kehitetään yhdessä haluttuun suuntaan yrityksen kasvaessa.
Avoimet työpaikat

Senior Full-stack Developer

Voisimme luetella pitkän listan teknologioita, joita ohjelmistokehityksen konsulttimme osaavat. Näitä tärkeämpää on kuitenkin halu ja kyky oppia uutta nopeasti ja ymmärtää monimutkaisten järjestelmien toimintaa. Etsimme siis generalisteja, jotka nauttivat uuden oppimisesta ja menevät syvemmälle tiettyyn teknologiaan kun tarve vaatii. 

Oletko etsimämme ohjelmistokehityksen artesaani?

Olemme tehneet hakemisen mahdollisimman helpoksi.  Ota yhteyttä Mikaan tai jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Me otamme sinuun yhteyttä ja käydään yhdessä etsimään sinulle mieleistä projektia!

Rekryprosessimme on nopea: kaksi haastattelua ja tarjous. Ensimmäisessä haastattelussa käymme läpi teknistä osaamista ja toisessa vaiheessa varmistamme, että jaamme samat keskeiset arvot.
Hae meille!
Nimi (Tämä tieto tarvitaan)
Sähköposti (Tämä tieto tarvitaan)
Puhelinnumero (Tämä tieto tarvitaan)
LinkedIn-profiili
GitHub/GitLab-profiili
Miten konkreettisesti paransit edellistä työpaikkaasi omalla toiminnallasi? (Tämä tieto tarvitaan)
Kerro meille terveiset, niin otamme sinuun yhteyttä! (Tämä tieto tarvitaan)