Prime Islandin perustamisen kantavana ajatuksena oli luoda työyhteisö kokeneille konsulteille, jotka ovat jo nousseet pallomerestä.

Yhtiön perustajilla Mikalla ja Kimmolla on useiden vuosien kokemus ohjelmistotaloista ja Euroopan parhaiksi palkituista yhtiöistä. Tämä toimiala on kehittynyt huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana.  Mika ja Kimmo ovat nähneet, miten kaikkein näyttävimmätkään sirkustemput, yritysfuusiot tai pallomeret eivät säväytä kaikkia.

Prime Island syntyi tarpeeseen luoda työpaikka kokeneille konsulteille, jotka arvostavat ja kunnioittavat asiakastyön lisäksi päteviä kollegoita. Haluamme kohdata ihmiset ihmisinä ja antaa jokaiselle mahdollisuuden kuulua Prime Islandin yhteisöön.

Prime Island on Kivan tytäryhtiö, joka jakaa toimitilojen lisäksi myös Kivan mission ja arvot. Mielenkiintoisten kehitystöiden lisäksi emoyhtiö tarjoaa taloudellista vakautta: Kiva on tehnyt voittoa perustamisestaan lähtien joka vuosi. Yhteinen visiomme on, että Prime Island ja Kiva toimivat tulevina vuosina tiiviisti yhdessä, tarjoten asiakkailleen tekijöidensä summaa enemmän. 

Lue lisää www.kiva.fi

Toimintamme perusta: Kunnioitus, ylpeys ja uteliaisuus
Kunnioitus
Kunnioitus on lähtökohta luottamukselle. Kunnioitamme kollegoitamme, asiakkaitamme ja työtämme. Kun toiminnan lähtökohtana on kunnioitus, luo se menestystä tukevan ilmapiirin tiimi- ja asiakastyölle.
Ylpeys
Ylpeyttä saa tuntea, kun saavutamme tavoitteemme ja menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ylpeys ei kuitenkaan tarkoita ylimielisyyttä tai turhamaisuutta, sillä ylpeys kulkee aina käsi kädessä nöyryyden kanssa. Vain näin me pääsemme kohti missiotamme tinkimättömästä laadusta ja ylivertaisesta asiakaskokemuksesta.
Uteliaisuus
Uteliaisuus on avain henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Meidän tulee haastaa itseämme ja asiakkaitamme löytääksemme uusia toimintatapoja ja haastaaksemme status quon. Ilman uteliaisuutta on mahdotonta pysyä jatkuvasti kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan eturintamassa.
Tarvitsetteko ohjelmistokehittäjiä digitaalisten palveluiden toteuttamiseen?
Ota yhteyttä:
Mika Hirvikorpi - devaus+358504869448mika@primeisland.fi
Joonas Leiro - myynti ja asiakkuudet+358503694129joonas@primeisland.fi
Kimmo Juuti - toimari+358504150011kimmo@primeisland.fi